Skip to main content

Rouwsessies

3 dagdelen samen werken aan rouw en verlies

Direct inschrijven

Rouw, niet het eind maar het begin

Rouw is een proces dat bij ieder mens op een unieke manier verloopt. Het rouwproces is alleen van jou. Je kunt het niet sturen en evenmin aan ontsnappen. Het is het begin van een nieuw leven, een leven zonder de persoon waarvan je hield.

De leegte die iemand achterlaat kan niet opgevuld worden, maar vraagt toestemming om er te mogen zijn. Rondom deze leegte kun je een nieuw begin maken, je eigen leven vormgeven en in de leegte kun je nog altijd de verbinding voelen, die zal er altijd zijn.

Als het leven pijn doet, en het DOET pijn…

Als rouw- en verliescoach bereidt Tineke Hovius van Praktijk Wantij je voor en staat je bij op jouw weg tijdens deze moeilijke periode. Hiervoor heeft ze een speciale rouwsessie ontwikkeld. Tijdens deze verkorte trajecten werk je tijdens 3 dagdelen, samen met maximaal 6 mensen aan het herkennen en erkennen en krijg je handvatten om verder te kunnen.

Samen in hetzelfde schuitje zitten geeft een gevoel van saamhorigheid en er niet alleen voor staan. Ervaringen delen kan je helpen om meer grip te krijgen op je eigen situatie en geeft je de mogelijkheid om dingen in een ander perspectief te plaatsen. Voor deelname aan dit traject vraag ik een bijdrage van 299 euro p.p.

Tijdens deze rouwsessie:

 • Gaan we in op het proces van degenen die gaan overlijden en hun geliefden die achterblijven
 • Bespreken we het rouwproces na het overlijden
 • Delen we ervaringen met elkaar en met lotgenoten
 • Kunnen er onderwerpen worden ingebracht door de deelnemers
 • Is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen
Direct inschrijven

Deelname rouwsessie

In groepsverband (max. 6 personen) zoeken we samen met jou naar de stroom zodat die je weer mee kan voeren naar rustiger vaarwater. De rouwsessie vindt plaats gedurende 3 dagdelen bij Praktijk Wantij in Kollumerpomp. Na inschrijving neem ik contact op om een datum vast te stellen.
  Welk dagdeel heeft jouw voorkeur?

  Als je met meerdere personen wilt komen dan graag voor ieder afzonderlijk het formulier invullen.

  Wil je een individuele rouw sessie of sessies op locatie? Neem dan contact met mij op. Dan bespreek ik graag je behoeftes en wensen. Ook voor andere vragen, sta ik je graag te woord.