Skip to main content

Over Tineke Hovius

Leuk je te ontmoeten!

Het verleden heeft mij tot hier gebracht en in dit moment liggen alle mogelijkheden die mij de vrijheid geven om te kiezen. In dat speciale moment heb ik gekozen voor het delen van mijn kennis en ervaring als ACT-, lifecoach en therapeut in mijn eigen praktijk.

Naast mijn kennis en ervaring maak ik gebruik van gezond verstand, enthousiasme, humor, een goed ontwikkelde intuïtie, creativiteit en scherpe observaties.

Praktijk Wantij Locatie Coaching Friesland

De rivier ontspringt

Een natuurkind, opgegroeid op een ver afgelegen boerderij in de jaren 60 van de vorige eeuw, omringd door dieren en planten, struinend door sloten en weilanden op zoek naar de mooiste natuurschatten. Een zorgeloos bestaan, zijn wie je bent.

Praktijk Wantij Coaching Friesland Over Tineke

Doorstroom

De middelbare school zoekend naar identiteit. Ik leerde mij verhouden tot mijzelf en anderen, verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en staan voor de consequenties. Geen eenvoudige maar wel zeer waardevolle taak, het fundament voor de rest van mijn leven. 

De opleiding tot programmeur paste bij mijn talenten. Logisch nadenken, organiseren, routines maken, alle stapjes hoe klein ook opdelen in nog kleinere stapjes, bouwen aan een groter geheel.

Rouw en verlies coach Friesland

De rivier stroomt

Kansen herkennen en creëren. Ondernemerschap. Een bedrijf in medische keuringen ontwikkelen vanuit niets tot een landelijk werkende organisatie met een groot team artsen die medische keuringen op iedere gewenste locatie kunnen verrichten. Leiding geven, koers bepalen, de waterval aan groei in toom houden, ontwikkelen van nieuwe innovatieve digitale mogelijkheden. Het tij keert, een steen in de rivier, de stroom verandert gedwongen van richting en zoekt een nieuwe weg.

Nieuw ondernemerschap, eigenaar en manager van een tandartsenpraktijk. Van dorpspraktijk naar een moderne vooruitstrevende solide praktijk waar oog en hart voor mensen centraal staat. Een holistische kijk. 

Burn-out coach Friesland

Het Wantij

De stroom heeft mij zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied alle hoeken en gaten laten zien en voelen. Op vrijwel ieder gebied ben ik ervaringsdeskundige. Ik zou er een boek mee kunnen vullen maar veel liever wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om jou er mee te kunnen helpen een leven te kunnen leven dat zinvol, rijk en waardevol is.

Tineke Hovius Coaching Friesland

De bron

De bron van waaruit mijn leven ontspringt. 

Hart voor al wat leeft, Intuïtie, positiviteit, een helder voelen en weten, enthousiasme, bewustzijn, een gezonde kijk, oog voor detail, opmerkzaam, invoelend en meelevend, overzien en doorzien, respect en vertrouwen.

Voel je welkom, ik ontmoet je graag. 

Neem vrijblijvend contact op.