Skip to main content

De locatie

Rust en natuur

Stap uit je dagelijkse werkelijkheid en ervaar de rust en de ruimte die weidsheid en groen je geven. En weet, als het je beter past kom ik met evenveel plezier naar je toe.

Praktijk Wantij Locatie Friesland Coaching

De locatie

Aan de oude zeedijk van de voormalige Lauwerszee in het  uiterste Noordoosten van Friesland, 700 meter van Nationaal Park Lauwersmeer ligt praktijk Wantij met uitzicht over de velden. Te midden van de natuur waar donker nog echt donker is en waar het weer in al zijn vormen continu aanwezig is.

Praktijk Wantij Locatie Coaching Friesland

De omgeving

De naam “Wantij” is niet zomaar een naam maar komt voort uit mijn eigen jarenlange zeilervaringen op het Wad. De Waddenzee maakt onderdeel uit van het Werelderfgoed en is een uniek stuk natuur dat loopt van Texel tot en met Denemarken. Het Waddengebied is continu aan verandering onderhevig net als wij.

De locatie en natuur Wantij Friesland coaching

De natuur

In alle trajecten speelt de omgeving van Praktijk Wantij een belangrijke rol. Ik laat mij graag inspireren door wat de natuur biedt om alles wat we doen in de sessies kracht bij te zetten.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je laten inspireren door het groen of de weidsheid. De rust, de stilte, de geluiden, de geuren, de kleuren, de vormen dragen allemaal op hun eigen specifieke manier een steentje bij.

Wandelcoach Praktijk Wantij Friesland

De rust

In mijn trajecten neemt rust een belangrijke plek in omdat dit balans brengt in je bestaan. Vanuit hier kan inzicht ontstaan, word je zelf bewuster, kun je helder denken, creëren en voelen. 

Rust is de opening naar vrijheid. 

Voel je welkom, ik help je graag. 

Neem vrijblijvend contact op.