Skip to main content

Communicatiesessies

Direct inschrijven

Waarom communicatie in relaties zo belangrijk is

Relaties, we hebben ze, we willen ze maar ze bezorgen ons ook veel pijn en hoofdbrekens. Wij mensen, maar ook de meeste dieren, kunnen niet zonder relaties leven. We zijn namelijk sociale wezens en zijn afhankelijk van de verbinding met anderen. Sommigen hebben er veel, anderen juist weinig, maar we hebben ze allemaal. Als lifecoach benadruk ik vaak dat het verbindingen tussen mensen zijn waarbij de soort, de diepgang en de mate van verbinding sterk kan verschillen.

Goed communiceren is een kunst en kunde tegelijk. Het is voor een groot deel afhankelijk van de ontwikkeling van je bewustzijn, je persoon maar ook wel van je gevoeligheid ten aanzien van het oppikken van informatie.
Communiceren kun je leren en het mooie is dat je er ook vrij snel de vruchten van plukt.
Heldere en duidelijke communicatie waarbij je het onderscheid kunt maken in wat van jou is en van de ander geeft veel rust, vergroot je eigenwaarde, je zelfvertrouwen en geeft een stevige basis in je relatie maar ook aan jezelf als persoon.

Word je bewust van het belang van goed communiceren

Wil je meer uit je relatie halen en beter en helderder leren communiceren schrijf je dan in voor het verkorte traject communiceren bij Praktijk Wantij.  Tijdens deze verkorte trajecten werk je tijdens 3 dagdelen, samen met maximaal 6 mensen aan het herkennen en erkennen en krijg je handvatten om verder te kunnen.

Samen in hetzelfde schuitje zitten geeft een gevoel van saamhorigheid en er niet alleen voor staan. Ervaringen delen kan je helpen om meer grip te krijgen op je eigen situatie en geeft je de mogelijkheid om dingen in een ander perspectief te plaatsen. Voor deelname aan dit traject vraag ik een bijdrage van 299 euro p.p.

Dit kun je verwachten tijdens het verkorte traject communiceren:

 • 3 sessies verdeeld over 3 dagdelen;
 • Eigen vragen of problemen inbrengen;
 • Ieders persoonlijke vraag of probleem krijgt aandacht en uitleg;
 • Ervaringen en/of oplossingen uitwisselen;
 • Follow up in de vorm van persoonlijke hulp bij je vraag of probleem in een zoomsessie van een half uur nader af te spreken.
Direct inschrijven

Deelname verkort traject communicatiesessies

In groepsverband (max. 6 personen) ga je op zoek naar welke overtuigingen een rol spelen in je relatie. Je bewust worden hiervan is al een deel van de oplossing. De rouwsessie vindt plaats gedurende 3 dagdelen bij Praktijk Wantij in Kollumerpomp. Na inschrijving neem ik contact op om een datum vast te stellen.
  Welk dagdeel heeft jouw voorkeur?

  Als je met meerdere personen wilt komen dan graag voor ieder afzonderlijk het formulier invullen.

  Wil je een individuele (lifecoach) sessie of sessies op locatie? Neem dan contact met mij op. Dan bespreek ik graag je behoeftes en wensen. Ook voor andere vragen, sta ik je graag te woord.