Skip to main content

Coaching Groningen

Maak kennis met Praktijk Wantij

 

Er gaat niets boven Groningen, of toch wel? Boven de provincie Groningen vind je namelijk nog de Waddenzee met de waddeneilanden, en dat is waar Praktijk Wantij door geïnspireerd is en haar naam aan dankt. Praktijk Wantij vindt je vlak bij het Lauwersmeer, een gebied waar rust ruimschoots aanwezig is en waar coaching Groningen ook dankbaar gebruik van maakt.

Bij Praktijk Wantij en coaching Groningen gaat het over jouw leven en hoe jij je daarin beweegt.
Coaching Groningen loopt met je mee om je bij te staan en te helpen als je dat nodig hebt. Je leven is continu in beweging, er vinden gebeurtenissen plaats, gewenst en ongewenst, die om een reactie vragen. Soms sta je voor uitdagingen waarvan je niet weet hoe je daar mee om moet gaan en soms wil je ook gewoon verder, groeien naar de beste en mooiste versie van jezelf, waarbij je in je kracht staat en flexibel om kunt gaan met alles wat zich aandient.

Praktijk Wantij helpt je bij het weer vinden van de stroom en de kracht van waaruit je zelf het roer in handen kunt nemen.

Vormen Coaching Groningen

Bij Praktijk Wantij kun je terecht voor de volgende vormen van coaching:

  • Levensvragen
  • Rouw en verlies
  • Burn-out
  • Communicatie
  • Spiritualiteit
  • Business coaching.

“Coaching Groningen denkt graag in mogelijkheden en samen vinden we vast een oplossing.”

Dit zijn de coachtrajecten die je kunt verwachten bij Coaching Friesland:

Levens- en zingevingsvragen

Bijvoorbeeld het dertigersdilemma, thema’s rondom relaties, hoe kan ik meer levensgeluk ervaren, spiritualiteit, hoe kan ik een zinvol bestaan leiden, hoe maak ik goede keuzes, enzovoorts.

Plan gratis kennismaking

Persoonlijke groei

Haal meer uit jezelf, plezier, geluk, werken aan een waardevol, zinvol en vervullend leven. In een coaching Groningen traject sta jij met jouw wensen en doelen centraal. We gaan opzoek naar wat bij jou past en welke technieken we gaan inzetten die zorgen voor de creatieve oplossing om te bereiken wat je graag wilt.

Meer over life coaching Groningen

Rouw- en Verlies coaching

Verlies en rouw is er in allerlei vormen, bijvoorbeeld voor en na een overlijden, verlies van je thuis, bedrijf of werk, verlies van mogelijkheden door ziekte of beperkingen, enzovoort. Met coaching Groningen sta ik naast je met een open hart en open oor. We creëren ruimte voor jouw verdriet en kijken samen naar het ontstaan van de verwachting en welke stappen je zelf kunt zetten om de gevoelens die dit verlies oproepen te gebruiken om meer in je kracht te gaan staan.

Meer over rouw- en verlies coaching Groningen

Burn-out

Wanneer je je overspannen voelt of je langdurig te maken hebt (gehad) met stress kun je burn-out raken. Vermoeidheid, vergeetachtigheid en uit de hand lopende emoties zijn de bekendste signalen. Deze langdurige blootstelling aan emotionele overbelasting en stress en kan door van alles ontstaan. Coaching Groningen gaat samen met jou op zoek naar een (duurzame) methode die voor jou werkt. Je gehoord en begrepen worden is hierbij het startpunt van jouw herstel.

Meer over burn-out coaching Groningen

Communicatie

Relaties, het lijkt soms dat we niet met én niet zonder ze kunnen. Ze bezorgen ons veel geborgenheid en liefde, maar ook veel pijn en hoofdbrekens. We zijn sociale wezens en afhankelijk van de verbinding met anderen. Communicatie is hierbij de sleutel. Met coaching Groningen maak ik je bewust, leer ik je meer uit je relatie te halen en beter en helderder communiceren.

Meer over mijn communicatie sessies

“Praktijk Wantij helpt je in de richting van een zinvol en waardevol leven”

Loopbaan en carrière coaching Groningen

Als loopbaancoach help ik je met alle vragen en problemen rondom het onderwerp werk. Bijvoorbeeld bij gewenste- of ongewenste veranderingen, werkplezier en werkgeluk, groei, problemen met collega’s, enzovoort. Geïnspireerd werken vanuit motivatie, kernwaarden, plezier en het hart, dat is waar loopbaan coaching Groningen zich sterk voor maakt.

Meer over loopbaan coaching Groningen

ACT coaching Groningen

Bij deze vorm van coaching gaat het om het inzetten van ACT op gebieden waar je problemen ervaart. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en leert je op een nieuwe en betekenisvolle manier naar de wereld en jezelf te kijken. Wil je beter om kunnen gaan met tegenslagen en alles wat je in je leven tegenkomt, dan is er verandering en groei nodig. Hiervoor zijn acceptatie, bereidheid en toewijde actie een basisvoorwaarde. Met Coaching Frieland vergroot je je psychologische flexibiliteit, laat je je focus verschuiven en je zal alles zien vanuit een nieuw perspectief.

Meer over ACT coaching Groningen

Wandelcoaching Groningen

Gebruik maken van wandelen en buiten zijn om de dingen waar je tegenaan loopt is een ideale manier om mentaal beter in staat te zijn om tot oplossingen te komen. Terwijl we praten over jouw vragen worden al je zintuigen aan het werk gezet. Je hersenen verwerken deze sensaties en roepen op hun beurt gevoelens op die je rustiger maken en zorgen dat je beter vanaf een afstand naar jezelf en je problemen kunt kijken.

Meer over wandel coaching Groningen

Business coaching Groningen

Met coaching Groningen loop ik mee in je (startende) bedrijf. Daarnaast kan ik functioneren als klankbord, je helpen met observaties en het houden overzicht en met je brainstormen over verschillende zaken.

Meer over business coaching Groningen

Coaching Groningen met veel ervaring en deskundigheid

Als coach beschik ik naast de nodige theoretische kennis ook over een ruime mate van ervaringsdeskundigheid op ieder gebied. Mijn ervaring inzetten voor jouw welzijn is een missie die voldoening schenkt en mij het gevoel geeft dat alles wat ik zelf heb meegemaakt niet voor niets is geweest. Helderheid en intuïtie zijn mijn natuurlijke gereedschappen waarvan ik graag gebruik maak. Coachen vanuit gelijkwaardigheid en met respect zijn bij coaching Groningen waarden die vanzelfsprekend zijn.

Naast individuele coaching trajecten kun je bij Praktijk Wantij ook terecht voor trainingen en groepssessies.

Praktijk Wantij helpt je graag!

Staat hier nog niet bij wat je zoekt, heb je specifieke wensen of vragen voel je dan vrij om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen of neem contact op met Tineke voor meer informatie. Coaching Groningen denkt graag in mogelijkheden en samen vinden we vast een oplossing.

 

tineke praktijk wantij lifecoach communiceren