Skip to main content

Coaching Friesland

Maak kennis met Praktijk Wantij

 

Vlak onder het nationaal Park Lauwersmeer in Friesland, ligt Praktijk Wantij aan de oude dijk van de voormalige Lauwerszee.

Op deze unieke plek midden in de natuur stap je even in een andere wereld, een wereld waarin jij centraal staat. Als lifecoach loop ik met je mee zo lang of kort als jij dat wilt en zal je stimuleren de stappen te zetten die jou verder brengen.

Coaching Friesland helpt je op weg met al je uitdagingen op het gebied van:

  • Levensvragen
  • Rouw en verlies
  • Burn-out
  • Communicatie
  • Spiritualiteit
  • Business coaching.

“Ben je nieuwsgierig en beschik je over bereidheid? Dan ben je bij Coaching Friesland op de goede plek”

Praktijk Wantij is er voor jou

Als lifecoach uit Friesland ben ik ervaringsdeskundig, helder en sta ik met beide benen stevig op de grond.
Vanuit gelijkwaardigheid en positiviteit kunnen we samen op pad. Ben je nieuwsgierig en beschik je over bereidheid dan ben je bij Coaching Friesland op de goede plek.

Bij Coaching Friesland kun je ook terecht voor trainingen en groepssessies en is hier nog niet genoemd waar jij naar zoekt? Voel je dan vooral vrij om contact op te nemen.

Trek de stoute schoenen aan, het zijn vaak de beste. Je moet ze even inlopen maar dan zitten ze ook als gegoten en loop je zonder aarzelen je verdere pad.

Dit zijn de coachtrajecten die je kunt verwachten bij Coaching Friesland:

ACT coaching Friesland

Voor verandering en groei zijn acceptatie, bereidheid en toegewijde actie de basisvoorwaarden. Met ACT coaching Friesland leer je op een nieuwe en betekenisvolle manier naar de wereld en jezelf te kijken. Het verschuift je focus en je zal alles zien vanuit een nieuw perspectief. Bij ACT coaching is het vergroten van je psychologische flexibiliteit het uiteindelijke doel. Je zult in staat zijn om beter om te gaan met alles wat je tegenkomt op je levenspad en dat je vrij bent om te kiezen waar jij voor staat. Bij Praktijk Wantij helpt ACT coach Tineke je graag in de richting van een zinvol en waardevol leven.

Meer over ACT coaching Friesland

Burn-out coaching Friesland

Voel je je overspannen, heb je langdurig te maken (gehad) met stress, voel je je vermoeid, ben je vergeetachtig en/of nemen je emoties vaak de overhand? Grote kans dat je misschien wel in een burn-out zit. Een burn-out is het resultaat van langdurig bloot staan aan emotionele overbelasting en stress en kan door van alles ontstaan. Je gehoord en begrepen worden is het startpunt van herstel. Burn-out coaching Friesland neemt je mee en gaat op zoek, samen met jou, naar een (duurzame) methode die voor jou werkt. Laat je begeleiden door burn-out coach Tineke, jouw succes is haar zorg.

Meer over burn-out coaching Friesland

Business coaching Friesland

Ben je (startende) ondernemer, leidinggevende of ZZP’er en zoek je iemand die naast je loopt om alles eruit te halen wat erin zit? Iemand die je enthousiasmeert, als klankbord fungeert, je helpt met scherpe observaties, het overzicht te houden en out-of-the-box te denken? Maar ook iemand die zelf de klappen van de zweep kent en ervaring heeft en jou begrijpt en ondersteunt met alles waar je tegen aanloopt? Met business coaching Friesland is Tineke van Praktijk Wantij als ervaren ondernemer er voor jou om meer uit jezelf en je werk te halen.

Meer over business coaching Friesland

Life coaching Friesland

Op welk punt je dan ook in het leven staat, welke vraag je ook bezighoudt. Niets in het leven blijft zoals het is. Wij zijn constant in beweging en onze omgeving stelt je steeds weer vragen waar je antwoord op moet geven. Dit kan je onzeker maken, misschien wel angstig en je hebt het gevoel vast te lopen. Neem het roer in handen, zet de stap en kom in beweging met het life coaching traject van Praktijk Wantij. Tineke gaat als life coach samen met jou op pad. Verander je problemen in uitdagingen. Met life coaching Friesland zorgen we dat je die rust weer vindt, terwijl het leven om je heen stroomt, dan weer rustig kabbelend en dan weer als een kolkende massa.

Meer over life coaching Friesland

“Praktijk Wantij helpt je in de richting van een zinvol en waardevol leven”

Loopbaan coaching Friesland

Twijfel je of je nog genoeg voldoening en plezier haalt uit je werk? Welke plek neemt werk in in jouw leven? Wil je ergens beter in worden of starten met een nieuwe carrière? Met loopbaan coaching Friesland onderzoek je jouw werk- en levensbalans. Deze balans kan voor iedereen verschillen, alles is mogelijk, zolang jij maar tevreden bent met wat je doet, hoe je dat doet en wat het je daadwerkelijk oplevert. Tineke helpt particulieren of werkgevers, geïnspireerd vanuit motivatie, kernwaarden, plezier en het hart, als loopbaan coach aan werkgeluk en carrière.

Meer over loopbaan coaching Friesland

Rouw coaching Friesland

Rouwen doen we om verschillende redenen. Het is het beleven van verdriet als je iets verliest dat je dierbaar is. Rouw heeft niet altijd met de dood te maken, het is een bijzondere vorm van liefde en een proces om om te kunnen gaan met verlies. Door dit proces aan te gaan en door te maken zal er ruimte ontstaan voor acceptatie, waardoor je verder kunt. Het verdriet zal altijd bij je blijven maar niet altijd even heftig aanwezig zijn. Als rouw en verlies coach in Friesland staat Tineke naast je met een open hart en open oor. Ze helpt je door rouw en verlies coaching ruimte te maken voor acceptatie, verlichting en zoeken naar wat jou helpt om te ontspannen en jouw proces van rouw dragelijk te maken.

Meer over rouw coaching Friesland

Wandel coaching Friesland

De natuur neemt bij Praktijk Wantij in Friesland een grote en belangrijke plek in als het gaat om het vinden van antwoorden en het oplossen van problemen. Met wandel coaching Friesland werk je aan jezelf voor al je vragen op het gebied van leven en zingeving en draagt het wezenlijk bij aan herstel. Door in beweging te komen en door in de natuur te zijn ben je mentaal beter in staat om oplossingen te vinden. Die eerste stappen op het vervolg van jouw unieke pad. Met wandelcoach Tineke verruil je verzet en strijd voor harmonie en rust.

Meer over wandel coaching Friesland

Dus ben je toe aan verandering?

Coach Tineke van Praktijk Wantij helpt je bij je zoektocht, zet je in beweging en geeft je inzicht en structuur. Vind je eigen levenstroom en houd deze vast.
Verander problemen in uitdagingen en vind rust en regelmaat.

Coaching Friesland helpt je graag!
Voel je vrij om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen of neem contact op met Tineke voor meer informatie.

Tineke Hovius Coach Friesland